dimarts, 4 de gener del 2011

87a. Jean Bouin 2010

Arriba el 21 de Novembre amb un temps una mica incert (pluja durant la nit i dies abans) per la clàssica barcelonesa de la Jean Bouin. La nit de dissabte, usual com moltes altres nits prèvies de curses: el Joan avisant que no mirarà més el mail a partir de certa hora perquè surt de farra, trucades en paral·lel cap al tard, el David no contesta i telèfons ben a prop per confirmar com quedem el matí següent. Vaja, una "jornada típica de transistores…"


Al final, decidim pujar tots en un cotxe a Barcelona. Convocatòria a Can Matas, a casa d'en Joan. En "Gerbeciercols", corredor contractat per ACorrecuita en règim de prestació de serveis (donat que vincles contractuals encara el lliguen, a moments de tancament de la crònica, amb altres clubs) va oferir el seu utilitari donat que els seus pares vivien a prop de Plaça Espain i tenia plaça de pàrking on poder col·locar el cotxe.


La convocatòria, diumenge a les 7.45 am. Com és d'esperar a aquelles hores, ningú arriba en hora prevista. El Joan encara passeja la Tuca, cafè amb llet en mà, avisant que ha de pujar a fer unes últimes coses… Abaix, ja arribats el "resto" del squad: Marc, Gerbeciercols i Àngel esperen impacientment en Joanet. Per no faltar al guió de la cita…sortim un pel TARD!!!


Per sort, l'arribada a Barcelona se’ns facilita pel pàrking dels pares d'en Gerbeciercols. Tot i així, problemes tècnics d'alguns corredors que han de passar per un últim "dispensari" fa que sortim a les 8.45 del pàrking direcció a la Sortida. Arribats als primers semàfors de la Plaça Espain, sentim pel servei d'audifonia: "D'aquí a dos minuts donarem la sortida de la 87a. Cursa Open…" La nostra!!!! Evidentment, l'escalfament es va improvisar en sortir corrents cap a la línia de Sortida. Arribats a les tanques, col·loquem auriculars i pulsòmetres en marxa i PAM! Sortida…!!!


La cursa, va ser força ràpida per tots nosaltres tal i com es mostra en les classificacions finals. De fet, havent estudiat la topografia de camí a la cursa, sabíem que el troç "dur" era al final. Pujada per Avinguda Paral·lel fins Tamarit i pujant part del carrer Lleida per rematar per Marqués de Comillas. Conclusió: Havíem de reservar un petit "push" per al final!


El resultat, una bona jornada pels 4 ACorrecuites presents a la cursa: 2 MMP i 2 MMP de la temporada. Àngel i Joan (42.14 i 44.15) feien els seus millors temps personals en 10k's i en Marc i el Gerbeciercols (48.20 i 52.57) feien els seus millors temps de la temporada.




L’organització de la cursa, satisfeta per aquests resultats, va donar un diploma a cada un dels quatre integrants del grup ACorrecuita per la tasca duta a terme. Aquests Diplomes en son un exemple.


...al Joan,


...al Marc,

...a en Gerbeciercols,

...i al menda...

Enhorabona als 4!!

Ànims, queda poc per acabar l'any (...2010)!!


"no pain, no win"


PS: Per cert, el moment romàntic del matí el va posar en Joan amb el seu: "Visca la Jean Bouin, és la única cursa que et permet reconciliar-te amb la Gran Via!".


Enhorabona runners!!


5 comentaris:

ovidio ha dit...

Felicidades a los diplomados por sus MM, .. y al redactor de la crónica. Estoy admirativo por la gestión del tiempo de los acorrecuitas en general : llegar justo en el momento de la salida !!.Bravo.

Feliz año a todos.

Titus ha dit...

Primer any que faig la Jean Bouin, però he vist que és una bona cursa per intentar fer bona marca en 10km.
I lo d'arribar a l'últim moment, no us preocupeu, el proper dia dic jo l'hora de trobada i si em feu cas, ja veureu com tenim 3/4 d'hora tranquilets per escalfar...jajaa!!!

KX ha dit...

tremendos...sense entrenar, escalfar, enfortir, estirar...i com li foteu!!! quina genètica!!! cuideu-la!!!!! i que per moooolts anys!!!

joangi ha dit...

L'espera ha valgut la pena Àngel. Genial els diplomes.
Sabeu que un dels nostres també hi va còrrer i no ens va dir res ? El Jordi Balcells. Nano, a la propera no t'escapes.
Gran cursa i crònica en la línia de les darreres, explicant la prèvia, que té més salsa.

David C ha dit...

Àngel, t'ha quedat un format correcte, deus haver estat molta estona per posar les fotos i el text com volies.
Molt bo això dels diplomes, l'espera ha valgut la pena.
Per moltes més cròniques com aquesta.