diumenge, 21 de novembre del 2010

Un cros de monjos ?

Home, veient la pinta d'aquests cinc pòtols, de monjos res, je, je...
Doncs aquí ens teniu satisfets després de còrrer el Cros del Penedès a Santa Margarida i els Monjos. Per si algú encara no ho sabia, jo treballo a una escola d'aquest poble , així que la cursa era especial per mi.
Avui però, la crònica serà curta i deixarem parlar les imatges !
Aquest és en Jonathan, l'artífex de la nostra inscripció a darrera hora És un dels organitzadors, però sobretot és una gran persona igual que la seva mossa, la Bea, colega meva del cole, que va venir a animar !

Bo, anem al gra, aquestes imatges demostren la nostra peculiar manera de donar el número de xip. Si, si, tal cual, aquí té la meva sabata. Com sempre, donant la nota !
I de la cursa , cap imatge. Per alguns de nosaltres era una nova modalitat, ni cursa urbana ni de muntanya, un cros. El circuit està molt ben parit, entre parcs, vinyes i rierols, i calia fer-lo dues vegades. El desnivell era mínim, però constant i la participació de força qualitat. Va ser una bona cursa en la que tots vam fer una mica més del nostre temps habitual, però que vam còrrer molt a gust.

I un cop acabada la cursa, jo anava trobant nens de l'escola, altres petant la xerrada....
I sobretot, relaxant-nos com uns gossos sobre la gespeta del camp de futbol on hi havia situada l'arribada. Un plaer !


Ja ho veieu, els "campions" vam viure un bany de masses !!!!!!

Hi tornarem !!!

7 comentaris:

David C ha dit...

Magnífica cursa de poble, i millor crònica.
Molt curiós això de fer un cross.
L'any q ve podem tornar a desembarcar als Monjos...

NURIA ha dit...

Nens... sort que dieu que veu còrrer.... jo veig relacions públiques, descans, panxing... i desconexió de "bebes i mullers" respectives!!!! Je, je... Per això m'agrada a mi còrrer!
Bona crònia pel relax que representa veure-la... No estressa tant com la darrera de l'Oriol-màquina!

Titus ha dit...

Ja ja ja!!! Estan molt bé les fotos. A destacar les últimes al pòdium: és una imatge a la que no estem gens acostumats!!!
Realment està molt bé fer curses com aquesta, més casolanes però amb bona participació.
Fins la propera!!

David C ha dit...

Per cert, el detall de les bambes per donar el nº de xip... no té preu.

NaT ha dit...

Bueno, després de veure les fotos, i llegir les suspites de la nuria, em veig amb la obligació moral de reconeixer que realment no varem correr. Però ho sembla, no?????
La veritat es que varem fer el paperina al camp de futbol, amb el solet i la gespa, i foto final al podium... jejjejejjeeej.
La veritat es que el joangi coneixia unes "amigues" i varem pujar a fer unes "cervecetes".
Això si, amb la vestimenta de correr per donar el pego a tope i poder mostrar els nostres encants!!!

Ho sento, però algú ho havia de dir!!
jejjeejejejejejej.

Unknown ha dit...

Gràcies per participar!! Gent tant alegre i participativa com vosaltres fan que aquest cross sigui un èxit!! Esperem i sabem que el pròxim any tornareu!!!
Jonatan y Bea

Hansi ha dit...

No hi ha res com una cursa no multitudinària, amb ambient casolà, que et fa sentir ben tractat, envoltat de natura...Sibarites! XD

Com a tasca pendent, us encarrego que per la propera vegada memoritzeu el vostre nº de xip, encara que sigui dificilet ;-). La gent que es treu la sabatilla per donar-lo queda una mica com...bé, no ho diré...:-D ...impropi de vosaltres! ;-)