dissabte, 20 d’octubre del 2012

Sopars i rànking 2012

Abans de res, breu comunicat: per raons alienes a la organització, la crònica de l’últim sopar, celebrat pels volts de la primavera, no es va poder publicar, i tampoc el rànquing dels acorrecuites fins a aquell moment. Lamentem les molèsties que aquest terrible esdeveniment hagi pogut causar als membres del nostre estimat club.

Per fer-ne cinc cèntims, va ser al bar El Punt, i hi van assistir: El Hippy, la Patrícia, l’Albert, la Núria,l’Oriol, el David, l’Àngel, el Joan, el Berni i dos fitxatges nous: el Marc Pitarch i el Xavi.
El sopar va anar a base d’entrants guarros per tots. Sí, diria que aquesta era la descripció: entrants guarros. I després, tothom la seva torrada amb coses vàries. I per beure? Bufff...doncs...birres, vi...lo de sempre, no?
Ara sí, anem al darrer sopar. Dijous, 27 de setmbre de 2012. Bar El Molí, Plaça Pep Ventura. 21h (Ja ja!! Aquest és l’horari oficial, però us puc assegurar que només el cronista de sopars el respecta). Assistents: Núria, Albert, Pat, Àngel, Joan, Marçal, Xavi, Hippy, David, Marc Pitarch i jo mateix.
Comença l’últim trimestre de l’any amb un nou sopar, per tal de comprovar com portem el repte, i com encarem la recta final d’aquest 2012. Aquesta vegada en un nou local, El Molí, on ens preparen una contundent truita de carbassó i patata, un pica pica a base de braves i croquetes, i pa amb tomàquet i embotit. El menú dels runners, segons totes les publicacions especialitzades. Tot això regat amb unes quantes canyes de cervesa, aigua i vi. I de postre, molts matons i un o dos iogurts casolans. Ah, i xocolata pel Marçal.
Del sopar i les converses, no entraré en masses detalls. De què poden parlar uns malalts que es dediquen a córrer i córrer?  Bé, sí. Del Kilian! I de poca cosa més. A destacar, això sí, dues frases de la Núria, que a partir d’ara marcaran les nostrs vides:
-“Poques vegades no tinc raó”
-“Horrorós!!! Dos donuts!!! Els metges estaven indignats i humiliats!!”
Que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions.
I finalment, el rànking, que si no fos per això no m’hauria de molestar a escriure una crònica,  però ja se sap, formar part dels acorrecuites té aquestes coses, compromisos adquirits, com el de no penjar una crònica al blog fins que han passat cinc dies des de l’última entrada, córrer una marató encara que no ho vulguis... què hi farem..
Així que aquí va el Rànquing fins el mes de setembre.
Hippy: 2 Turons( 11,6km), Marató Salvatge de les Guilleries (42km), Trail St. Esteve (?), Matagalls-Montserrat  (82km) repte assolit
Patri: Mitja de BCN (21km), Cursa de Sant Antoni (10km), Bombers (10km), Sta. Cristina (8km)
 -11,5punts
Albert: Marató de BCN (42km), Cavalls de Vent (?) -4punts
Marc D: Mitja Montornès , Cursa de Sant Boi (10km), St. Quirze (10km), Pineda (10km), Mercè (10km) -10,5 punts...piano, piano...somontano....
Oriol: zero patatero. A no ser que hagis fet alguna cosa de l’Abril en endavant i que jo no sàpiga...
Xexu: Trailwalker Intermón-Oxfam, Ultratrail Montblanc, ½ Núria-Queralbs, Aneto.  Què voleu que us digui????
David: Mitja Terrassa, Mitja de Montornès, Mitja de Gavà, Mitja de Banyoles, Cursa de Sant Boi, Marató de BCN, St. Quirze (10km) repte assolit en 5 mesos, i a vivir!!!
Núria: Cursa de Bombers, Costa Brava Extrem (?), Cavalls de Vent (?) -4,5punts
Àngel: 2 Turons, Mitja de Terrassa, Mitja de Granollers, Maratest Badalona (30km), Rodal de Sabadell (16km muntanya), Marató de BCN, Trailgorguina, St. Esteve, Cap de Rec, Dimoni, Pineda, Matagalls-Montserrat  repte assolit, matxacat, estripat,...jo que sé...
Marc P: Cursa de Sant Boi, Cursa de Bombers, St.Quirze, Gràcia, Pineda, Bellaterra, Mercè (compta des del març) -10punts
Berni: Marató de BCN, Mitja de Terrassa, Mitja de Banyoles, Cursa de Sant Boi -6punts
Joan:  Marató de BCN, Mitja de Terrassa, Mitja de Banyoles, Cursa de Sant Boi, 2 Turons, Trail Gorguina, Pineda, Costa Brava Extrem, Trail St. Esteve, Bellaterra, Marxa Cap de Rec repte assolit
Marçal: 2 Turons, Marxa Beret (esquí de fons), Cursa Noruega (esquí de fons), Bombers, Pineda, Cap de Rec, St. Quirze ...ehhh...repte assolit! (I com voleu que puntuï jo l’esquí de fons??)
Bernardo: .....fffffffffiuuuuuuuu..........................fiiiiiuuuuu...........................hay alguien?
Edu: Nano, o m’escrius tu les coses en norueg, o no sé què dir-te. Suposo que repte assolidíssim. I sinó, doncs com que ets el de les cròniques xules i exòtiques, per mi sí que està assolit.

Bé, si m’he equivocat en els punts, cosa bastant provable, que ningú m’ho tingui en compte. Però facilitaria bastant les coses que tothom s’apuntés les curses, els kms i els punts, per no haver d’estar jo aquí sumant, restant, fent regles de tres, integrals, ...
Salut, i apreteu!!! Que s’acaba la temporada i us veig molt verds eh???

4 comentaris:

NURIA ha dit...

Ostres!!! He de remirar la entrevista del Kilian a el convidat per fer-vos foto del seu pare, que si que surt!!!
I també vem veure alguna foto de futbolistes, i també vem parlar de marató Paris.... I si, tothom fa tard!
Bé Marc, bona crònica de tot plegat!
No sé com acabaré la temporada, per cert, al final no hem agefit els punts de la mitja de santcugat???
I les fotos?? David?????

Hippy ha dit...

Gran crònica, Marc. Felicitats pel curro. I felicitats a tots el que heu assolit el repte i molts ànims als que no.

Núria, les dones SEMPRE teniu raó. Algú (casat o aparellat) s'atreveix a dir el contrari ???

Ahir vaig fer la Volta la Maria d'Avià, 15 Km de muntanya per un paisatge idíl·lic. L'any que ve heu de venir. Llàstima de la pluja que va caure a bots i barrals. Rovellons al mig del cami que gairebé els trepitjàvem!

Salut! i Kames!

joangi ha dit...

La crònica més esperada !
I a aquestes alçades segur que ja tots hem afegit una colla de punts al compte, començant per la mitja de St Cugat !
Però com diu la Patri,.....algunes puntuacions no lliguen......ai, ai,...
Proposo posar les puntuacions permanents al costat dret del bloc !
Bo Titus, ara en toca una de cursa, je, je...
Felicitats a topts els que ho heu aconseguit i als que ben segur ho aconseguireu !

Pat ha dit...

Aixo, aixo marc volem els contes clares i transparents!!!! Perdoneu pero algo ho havia de dir