dimarts, 7 de febrer del 2012

Mitja de Terrassa

El passat 29 de gener es va realitzar la XIII edició de la Mitja Marató de la Ciutat de Terrassa.

I sense por al fred, cap allà es van dirigir 5 Acorrecuites, trobant-se al tren de bon matí: en Hansi, l'Àngel, el Joan, el Berni, i, servidora, jo mateixa.
I com a testimoni, la foto d'abans de començar a còrrer (encara amb cares poc desencaixades).

Terrassa és una cursa trencacames, amb un perfil molt concret, una primera part més aviat de pujada, una segona part planera, uns kilòmetres de baixada, per acabar finalment pujant la Rambla.

Em sembla que aquesta ha estat una de les curses amb les que amb més anticipació hem arribat, i no obstant això, i sense saber per quin motiu, gairebé entrem als calaixos de sortida quan ja havia sonat el tret de sortida.

Això va fer que sortissim junts el Joan, el Berni i jo, i des del darrera de tot. Així que durant el primer km, tots 3 juntets. L'Àngel havia desaparegut a la sortida fent ziga-zagas per avançar llocs. I el Hansi, com a bon profesional, estava ben situat a la sortida.

La resta de la cursa va anar prou bé, amb el Bernat fins al km18, fent petar la xerrada, i fent la segona part de la mitja més ràpida que la primera.
Molt indesitjable l'últim kilòmetre, que et feia passar per davant de meta i encara tenies que fer gairebé un kilòmetre i mig més, bastant desmoralitzador.

Al final, molt bons temps per part dels Acorrecuites participants:
  • Hansi: 1h 29' 35''
  • Àngel: 1h 33' 26''
  • Joan: 1h 41' 38''
  • Berni: 2h 00' 33''
  • David: 2h 02' 21''
Segueixo sent el més lent, snif, snif.
Però com que no competeixo amb els altres, sino contra mi...

Primera estació pre-Marató de Barcelona feta.

Per cert, els 5 ACORRECUITES participants pertanyem a una altre "fraternitat", la dels Octavians futboleros. I precisament, un dels nostres companys futboleros, en Sergi Torres, el nostre porter, feia el debut en el món de les curses, corrent la germana petita de la Mitja de Terrassa, la cursa de 5 km Santi Centelles. Destaquem els seus 27 minuts i li donem la benvinguda a aquest "mundillo". Ens consta que ja s'està plantejant còrrer la seva primera cursa de 10 km.

4 comentaris:

joangi ha dit...

Mol bé David, malgrat la manca de material gràfic, bravo per la immediatesa, no fa ni dues setmanes de la cursa !!!
Va ser una cursa genial per mi. Tenint en compte que el primer kilometre el vaig fer amb un minut més de lo habitual en mi, podriem dir que vaig fer temps de rècord i en arribar no em sentia especialment cansat !
Guardaré un gran record d'aquesta cursa !

runner dude ha dit...

gran jornada amb participacio de 5 acorrecuites i bons temps per tots!!

a veure quan en sumem 5 mes!!!

NURIA ha dit...

eps!! Company!! trobo a faltar aquelles mitges que baixavem de les dues hores!! On són?? La propera anem de la maneta i ho intentem?
Vinga, ara toca marató!.
Espero que entrenis i la facis gaudint de la city, de l'ambient... i d'alguna "special company"?

Hippy ha dit...

Felicitats pels de la Mitja de Terrassa. La recordo de les dures, molt trencacames i la pujada final de les Rambles que no s'acaba mai. Per sort van retallar la pujada de l'Av. del Vallès, que abans es feia gairebé tota i era duríssim.
Apali, a disfrutar!