dilluns, 7 de febrer del 2011

Marathon Man: 365 maratons en 365 dies

Steffan Engels, l'home que ha corregut 365 maratons en 365 dies consecutius.

La setmana passada aquest belga va finalitzar el seu repte, per demostrar a la gent que si ell podia còrrer 42 km cada dia, tothom pot sortir a còrrer 5 km diaris, per tal de millorar la seva salut i lluitar contra l'obesitat.
Va còrrer en diferents ciutats (principalment d'Espanya): Barcelona, Madrid, Valencia, Bilbao, Gijón, Sevilla, Mallorca, Alacant, Murcia, Màlaga, Las Palmas, Lisboa, Montreal, Mèxic DF, Londres o Nova York.

S'ha de ser un gran atleta per aguantar tants kilòmetres diaris.

Quedi aquesta entrada al bloc com un petit homenatge per aquest corredor.

3 comentaris:

NURIA ha dit...

Ai nens!! quin susto quan he vist la foto!!! No s'assembla molt al Hansi?? Ai! es que ho he hagut de mirar 2 vegades, eh??
Bona crònica, i bo saber que l'homenet ha acabat sa i estalvi.... dubto que sigui recomenable aquesta exageració. Alguna vegada l'havia vist epr TV, i no feia el que es diu "cara de bona salut".

runner dude ha dit...

escolteu,

aquest xiquet va caure lesionat del turmell al cap de 15 dies de començar (em sembla que va haver d'anar amb cadira de rodes) pero despres es va recuperar...

algu ha sentit com ha anat tot plegat? ha allargat dies i continuat correns fins a les 365 maratons?

tambe va tenir problemes d'estomag a mexic...

periodistes afileu els llapissos...

David C ha dit...

Molt bé, Núria.
Vaig posar aquesta foto perquè també em va sobtar la semblança amb el Hansi.

Així, Aingel, ha estat més marquèting que running? Doncs que ho diguin, q per mi no serà cap decepció si en lloc de còrrer 365 maratons fa 120. Però que no ho amaguin.