dissabte, 9 d’octubre del 2010

MM Sant Cugat - una cursa en imatges

El passat 3 d'octubre es va celebrar a Sant Cugat la XXVII edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, amb una bona participació ACORRECUITA (Ovidio, Hansi, Àngel, Marçal, Jordi B, Joan, Bernat i el pompero-fotogràf David).

A destacar la preparació per la maratons de Nova York i Donosti de l'Ovidio i el Hansi, i el debut en la distància d'en Berni i en Jordi B (aquest últim després d'anys de no còrrer aquesta distància).

Al pabelló ens vàrem trobar ja en Berni, en Joan, en Marçal (atenció al dorsal d'èlit que portava, nº 8) i en Jordi B, i posteriorment, en l'escalfament va aparèixer l'Ovidio.

No tornaria a veure a en Jordi ja més en tota la cursa. Penseu que es fa molt difícil trobar-vos entre tot el grup de gent quan porteu la mateixa samarreta que molts corredors.
Comença la cursa i encara enganxo a la sortida al Marçal, el Joan, el Berni i l'Àngel:










Després de la sortida, aniria a buscar els runners a la part posterior del Monestir, quan aquests enfilessin la tornada del CAR.

Km 8: Ovidio, Hansi, Joan i el cul del Bernat:




I d'aquí cap al km 15, a Mirasol, a on el Berni ja anava fos (torno a pillar-lo de cul):



Al mateix punt, agafo el km 17-18, amb l'Ovidio, l'Àngel, el Marçal i el Joan (atenció a la foto que ve rient i la que porta la cara desencaixada pel patiment):








Finalment, una foto mirall, en Joan xocant amb el seu fill (per davant i per darrera) i l'alegria posterior del Marc:



Per acabar, com a curiositat, una foto "robada" a on es pot veure que els fotografs també han de còrrer...



Se despide el reportero más dicharachero de los "Acorrecuita".

5 comentaris:

joangi ha dit...

Brutal ! Gran reportatge fotogràfic. Com a mínim , tots sortim una vegada!
Bravo als que veu fer bons temps, bravo pels que s'estrenaven, i bravo per tots per participar en aquesta ditxosa cursa !
Gràcies David per la imatge del Marc i la BIbi, i per còrrer al nostre costat !

ovidio ha dit...

Que talento !! Tienes un futuro brillante asegurado como reportero. He disfrutado muchísimo volviendo a vivir la carrera con las fotos. Gracias.

Hansi ha dit...

Quina gran crònica, amb desplegament gràfic d'alt nivell! Gràcies, David! Però a veure quan et veiem a tu corrent, eh? ;-)

NURIA ha dit...

si. M'ha agradat la crònica... ja sabeu que m'agraden els detallets, i amb tanta foto, m'he fet a la idea de la mitja marató que no sé si algun any la podré fer... sempre s'em gafa....

Albert ha dit...

Bon reportatge David.

Em sembla que ha estat la cursa amb un major seguiment gràfic.

Seguint la mateixa línea del Hansi, a veure quan et veiem per alguna cursa........

Salut a tots.

Albert.