dilluns, 14 de juny del 2010

Broloppet 2010

Hola companys i companyes! Sí sí, estic viu!! I més sorprenent encara, continuo corrent!!!
Després de molt de temps parat per raons tècniques ens hem tornat a enganxar al carro, i que millor que una cursa històrica per reenganxar-se. M'explico: Pels que no domineu molt la geografia de la zona escandinava, Copenhagen cau a uns 15 Km de Malmö (Suècia, Zlatan,...), però separades pel mar. Fa deu anys es va construir un pont, l'Öresundbro, que uneix les dues ciutats. Doncs aquest cap de setmana va fer 10 anys de la seva inaguració i quina millor manera de celebrar-ho que fer una mitja marató entre Copenhagen i Malmö.
Doncs en motiu d'aquesta cursa ens vam lligar les bambes, i sense gaire preparació tot s'ha de dir ens vam llençar a la carretera... o millor dir: Al MAR!!!!



Com podeu veure la cursa consta de quatre parts. Els primers 4 Km sota l'aigua, els seguents 4 Km a una illa, per seguidament els espectaculars 8 Km sobre el pont i acabar amb 5 agradables Km per la platja de Malmö. Bé, no se si gaire gent pot dir això, però corre una cursa sota el mar, no és una cosa que es fa cada dia :-) Tot i això haig de dir que va ser la part més desagradable de la cursa. Poc aire, molta humitat i MOLTA gent. Tot s'ha de dir que va ser la part més dura de la cursa, doncs els seguents Km al aire lliure van ser amb un vent a favor impressionant. Digue'm doncs que la marca no és oficial per massa vent :-)


La part més espectacular va ser correr per sobre el pont. Molt espectacular i enorme quan un esta a sobre, corrent entre els seus pilars. Tot i que un té la falsa impressió que no es gaire llarg, els quilometres passaven i passaven i no ens l'acabavem.


Per acabar, arribada a Suècia amb molt ambient i animació pels carres plens de ... SUEQUES!!! ufff, va costar concentrar-se en corre amb aquell panorama. Però vam arribar i per ser la primera mitja en molt de temps i sense entrenar amb bones sensacions per posar-m'hi seriosament un altre cop.

4 comentaris:

joangi ha dit...

Ei, has deixat el pavelló català ben alt ?
Amb el còrrer sota l'aigua has posat el llistó molt alt, a veure quina m'enpesco per superar-ho !
Sueques, sueques, ai, ai...

NURIA ha dit...

Noi! Que xulo, no??
Cada vegada fem curses amb un caire diferent, no? és com si ens especialitzessim en aquelles que tenen certa particularitat, que les fan diferents per algun motiu o altra...
Bé, quan tornes per terres catalanes?

David C ha dit...

Edu,
tard però molt xula akesta cursa.
Sempre fas curses d'akestes entre rares i interessants per allà pels païssos nòrdics.

Salut,
David.

Anònim ha dit...

hola!sabeu si el 2011 la fan ? no trobo info
gràcies