divendres, 22 de maig del 2009

Eventyrløbet 2009















Hola companys i companyes!

Sí, ja tinc la primera!! Els 10km de la cursa popular de Odense anomenada "Eventyrløbet", traduit sería "la cursa de l'aventura". La veritat és que d'aventura ben poca, però de gent, cerveça i menjar el que vulguis!!!

La marca no va ser gaire espectacular (46.37 min) doncs hi havia molta gent i alguns camins eren molt estrets, però la idea de la cursa és molt bona.

Moltes les empreses o entitats de la ciutat participen, i cada una fan una samarreta especial per la cursa en plan "equipo". Lo millor és que al final de la cursa (2,5km, 5km o 10km) la gent es reuneix a les carpes de cada equip on la cerveça i el menjar corre a dojo..... i gratis!! i fan una festassa!! Concerts, concursos, etc... Imagineu-vos que al final parlava un danès fluit!!! :-)

Doncs res, espero que aquesta sigui la primera cursa de una ratxa que em permeti arribar al objectiu de l'any. Records a tots desde el nord!


Una mica de motivació per correr sempre és necessaria :-)

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bé, Eduard! T'envejo aquest coneixement que estàs adquirint de l'ambient de les curses al nord d'Europa. Si se semblen al que vaig veure a la marató de Berlín, han de ser molt maques. Aquest any no deus haver fet la marató de Copenhague, no?
Salut!
Hansi

joangi ha dit...

Apa, que molta nena i cervesa, però vas còrrer de veritat ????

David C ha dit...

Ei, Eduard, bona crònica des del fred.
Per cert, la marca per a mi sí q és espectacular,jejeje (Tortuga dixit)